Tervetuloa Suomen seikkailupuistot -sivustolle!

Kartasta löydät lähinnä loma-tai kotipaikkaasi sijaitsevat puistot. Kunkin puiston omalta sivulta löydät yhteenvedon ja lyhyen luonnehdinnan puistosta.

Päätimme talvella 2015 perustaa Suomen seikkailupuistot -sivuston, koska meistä vaikutti kovasti siltä, että keskieurooppalainen seikkailupuistobuumi oli rantautunut Suomeen. Vuonna 2014 avattiin kuusi uutta puistoa, ja vuodelle 2015 oli vireillä vielä useampia hankkeita. Suuntaus on jatkunut vahvasti nousujohteisena. Köysiseikkailupuistot ovat selvästi tulleet Suomeen jäädäkseen. Toivomme, että sivustosta on iloa ja hyötyä seikkailunnälkäisille.

Olemme koonneet sivustolla julkaisemamme tiedot seikkailupuistojen omilta verkkosivuilta. Sivustoa ylläpitää Seikkailupuisto Huippu. Jos tahdot korjata tai täydentää tietoja tai lisätä oman puistosi sivustolle, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mikäli tahdot mainostaa sivustolla, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tavataan yläilmoissa!